Post by cichifuhrvasi on Mar 12, 2022 9:27:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ LEO dictionary ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LEO dictionary IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok aranyat kódol ▞▞▞
▞▞▞ LEO dictionary 2022 version ▞▞▞
Nagyon jó! Ha az igék tranzitivitását is megmutatná, az tökéletes lenne!
... de jobban szeretem a dict.cc-t, mivel offline szótárt is biztosít.
Super App Azt javaslom, hogy telepítse. A nyelvtanulás óta használom egészen mostanáig
valószínűleg ez a legjobb és legpontosabb fordító. A felhasználói felület azonban sokkal jobban nézhet ki
Már több éve használom ezt az alkalmazást, és nem tudom, hol lennék nélküle. Jelentős része volt az angoltanulási folyamatomnak, segített a házi feladatok elvégzésében az iskolában és a későbbi főiskolai feladatok elvégzésében, és megkönnyítette az amerikaiakkal való barátság kiépítését. Köszönöm Leo!
Hasznos
Nagyon kevésbé ismeri a Science vagy a Geographie kifejezések fordítását, és az én szememben a könyvtár nem fejlődött 10 vagy több éve.
A szótár az egyik legjobb. A többiek közül kevesen mutatják meg a határozott névelőt főnevekkel – ez abszolút „kötelező” az európai nyelveknél. Az alkalmazás azonban nem olyan jó, mint a webes verzió.A kikeresett szavak kevesebb mint felében volt hozzárendelve a Hangszóró szimbólum, amely lehetővé tette a kiejtés hallgatását. Lehet, hogy egy kicsit hülye vagyok, de a trénert sem tudom működésre bírni – semmit sem tudok menteni, és sehol sem találok Súgót, még a Google-kereséssel sem. És van számlám.
LEO Wörterbuch Bücher &
Jobb, mint a Google fordító
Csak német nyelven, kérjük, adjon hozzá további nyelveket.
Szeretem ezt az alkalmazást .. szuper kényelmes
Kár, hogy internet nélkül nem tudom használni!
nagyon hasznos
Harmony Isle Diverse wsl
Szörnyű
a legjobb worterbuch a deutsch englisch számára és fordítva
DictZone szótár - Latest version for Android - Download APK
Ich liebe diese app!
Tavaly Leo Riggio alapítója felajánlotta, hogy megvásárolja a fizikai ... az átlagos napi értékesítés szempontjából a legmagasabb szintű iOS-játék volt,
Ez a legkedvesebb alkalmazásom, de nemrégiben észrevettem, hogy az igék már nem jelennek meg három formában (inf. , prät. és perfekt). Ami nagyon negatív változás. Kíváncsi vagyok, meg tudja-e jeleníteni újra ezt a három formát. Köszönöm
Für Alles. Konjugáció und Artikel Sehr gut
Miért nem tudok bejelentkezni??
Számomra nem hasznos!!!
LEO dictionary หนังสือและข้อมูลอ้างอิง fzol
Szóval ez egy gyors és egyszerű hely volt a legtöbb mindenhez... Beleértve a ragozások keresését is... most pedig az igeragozások eltűntek, amennyire meg tudom állapítani. Még mindig látok egy másik webhelyre mutató hivatkozást, és ezt is megtettem néhányszor, de most át kell kattintania több tartalomra, meg kell várnia, amíg a dolgok újra betöltődnek, és néhány alkalommal be kell jelentkeznie a másik webhelyre, hogy elérje. több ragozás, ami szívás. Tipikus német szolgáltatás.... Gyenge.
Ez nagyon jó. Szótár
Magyarország reproartinfo.hu Vírusok vya ukimwi ni nini
Javítsa ki az ikont, a kijelzőt és a felületet. Legyen mindez HD, egy kicsit más, mint az AppStore-ban. Mindenekelőtt jól működik
újra
Szép alkalmazás Hasznos a németet és más harmadik nyelveket tanuló gyerekek számára
Szuper!
Megbízható több nyelven;
Sokat használom a Leót a számítógépen, és tetszik. De az alkalmazás... A fordítások elvégzése helyett hirdetésekkel bombázzák. Srácok, finomabbnak kell lennetek. 1 perc után eltávolítottam, elviselhetetlen
A szavak nem elégek ahhoz, hogy kifejezzük, mennyire hasznos és nagyszerű ez a csodálatos alkalmazás, imádom. Nem ötöt, hanem tízet adok 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Mi van, ha a felhasználó nem fér hozzá az internethez, amíg Németországban járunk??? Igen, van otthon adatcsomagom; egyszerűen nem működik itt. (Frissítés: most a Google Fordítót használom, mert letöltheti az offline szótárt. Erre az alkalmazásra már nincs szükség.)
hiba a csatlakozás során, a telepítés óta nem használható
Miután kifizette az éves előfizetési díjat, hogy megszabaduljon a hirdetésektől, ez az alkalmazás kiváló. Azonban hiányzik egy offline mód, mint a Google Fordítóban.
Gnb crown corporations, The inbetweeners 2 2014 ...