Post by cichifuhrvasi on Mar 12, 2022 9:08:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Car Manufacturer Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Car Manufacturer Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode povečajo vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Car Manufacturer Tycoon 2022 version ▞▞▞
glitchy kar naprej govori o napaki v povezavi
Igra povzroča odvisnost in je najboljša, vendar se zruši, prosim, naredite nekaj glede tega. Ne samo jaz, tudi drugi ljudje imajo takšne težave, prosim optimizirajte svojo igro!!!!!!!!!!!!
Zelo slabo, prosim izboljšajte to igro
Car Manufacturer Tycoon Szimulációs játékok bshx
Nadaljujte z odklopom vsakič, ko ustvarim nov načrt ali motor.
Dobra igra, saj dobite znanje, vendar večina učitelja ne kaže internetne povezave, čeprav jo imate
Ne morem se prijaviti, ko poskusim, mi vedno znova govori, da se ne uspe povezati s strežnikom, čeprav sem povezan z internetom?!
To je zanimiva igra, v igro se še nisem zares poglobil, a deli igre, ki jih imam, so res kul, zato priporočam, da jo preizkusite, nato pa poglejte, kako vam je všeč
Igra mi je bila zelo všeč, prav tako želim dodati, da je na strani z avtomobilom na zaslonu vaše vrstice spodnja navigacijska vrstica nekoliko nižja, kot bi morala biti. Razen tega je zaenkrat res super!
Dobra igra za vse starosti
Resnično si želim, da bi imeli vsaj več možnosti za oblikovanje avtomobilov. Lahko bi bila tako neverjetna igra, če bi le popestrili izkušnjo in olajšali razumevanje, kaj počnete in kako to storiti, lol. Ko sem to ugotovil, sem izgubil zanimanje. Vadnica "povezava" žal ne bi delovala.
Ne dovoljuje ponovnega zagona igre in ko vtipkam ime svojega podjetja v prijavo za stečaj, piše, da ni bilo pravilno vneseno... vsakič!!
Začelo se je dobro, vendar je kmalu šlo navzdol. Vsak avto, ki sem ga zasnoval, kljub temu, da je igra pokazala, da je dober za trg, so bili komaj kupljeni, ocene (po poskusu prodaje) pa so bile vse slabe. To v bistvu pomeni, da podjetje ni bilo mogoče uspeti. Ahame, saj se sicer zdi zelo dobra igra.
Car Manufacturer Tycoon Simulação acu
Potrebuje motorna kolesa in možnost izbire časovnice, kot je 1990 ali 1960, z njim lahko naredite scenarije
Morate vzljubiti ta motor v4
Prosimo, dodajte več funkcij in boljše igranje. prosim naredite to igro brez povezave. Te igre ne morem igrati vsakič doma, ker nimam vedno dostopa do interneta in internetne povezave na moji lokaciji je zelo slabo. težko mi je začeti in igrati to igro. prosimo, da čim prej brez povezave
Potreben je kazalnik dobička ali kaj podobnega.
Ena najboljših iger, kar sem jih igral do sedaj, vendar ima zelo slabe strežnike. Z lahkoto izgubi napredek in povezavo.
World Population Clock Buku & Rujukan bppb
res potrebujemo posodobitev glede avtomobilskih delov in možnosti oblikovanja karoserije...postaja dolgočasna...in ravni morajo vplivati na igro, ker vpliva na igro samo do stopnje 5.
Iskreno povedano B-jev grabilec denarja, je bil včasih dober, zdaj pa sedijo tam in sploh ne gledajo na komentarje ljudi, ki jim poskušajo povedati, kako slaba je igra trenutno.
Lepo je, a lahko naredite igro 3d in dodate možnost izdelave limuzine, prosim? Hvala!
Všeč mi je, vendar naredi tako, da lahko naredimo lastne stvari, ne gremo v avto, ne engen, ampak lastnost, prosim
Prvič igram. Ko sem na stopnji 3. I. Ne morem dokončati purdokcije, ker ne najdem gumba. kdo misliš, da sem? Pameten 67-letnik?
to je dobra igra. Potrebuje več dizajna avtomobila
Odlična igra, vendar nikoli ni potrebovala WiFi za igranje. predlagam, da se ta funkcija odstrani
Zakaj na ravni 20 načrti najbolj zaslužijo in priporočila o cenah za prejšnje modele drastično nižja? Moji avtomobili so nedonosni. Na pomoč!!! (Po posodobitvi na v2.3)
Včasih sem imel to igro in mi je bila všeč. Ustvarjanje dobička je bilo nadležno, zelo malo modelov avtomobilov, določenih funkcij ne moreš veliko nadgraditi in slab dizajn. Zelo kul koncept, igra bi lahko bila veliko boljša.
Zame je nemogoče igrati zaradi napak v povezavi
Uživam in se obvladam igre!
zelo zabavno, a preveč napak
Vložimo zahtevo za stečaj
Dobra igra, preprosto vam ne dovoli zbirati svojih avtomobilov, ko jih izdelate, prosim, popravite.
niti mi ni pustil igrati več kot 1 minuto
Car Manufacturer Tycoon シミュレーション oqgy
ena najbolj podcenjenih iger, če bo 2. del te igre z več možnostmi oblikovanja in zmogljivejšimi motorji, bom to zagotovo igral
Zelo dobra igra, vendar potrebuje ruski jezik
Grozna igra, pravkar sem začel igrati in sledim navodilom in prilagajam svoj avto, potem pa dobim tudi zadnjo utripajočo piko, zaradi katere vpišem številko svojega avtomobila in ime avtomobila, vendar mi ne dovoli. Igre ni mogoče igrati, dala bi 0 zagonov, če je mogoče. Ne priporočam.
Igra je res kul in realistična, vendar so strežniki zelo slabi.
Ali lahko popravite gumb za proizvodnjo za tovarno. Ne dovoli mi več izdelovati avtomobilov. Ko bo popravljeno, mu bom dal 5 zvezdic
Točno to, kar sem iskal.
Zaostanek kot hudič
dajem 3 zvezdice, ker PREJŠNJA RAZLIČICA ni bila na spletu, ta pa je samo na spletu. zakajyyyyy???
Igra je bila pred posodobitvijo odlična, zdaj je nemogoče zaslužiti in tako popolnoma nemogoče igrati. Prisluhnite skupnosti in popravite to. Edina prednost trenutno je uporabniški vmesnik. Izgleda zelo lepo
Včasih je bila to odlična igra, dokler ni zahtevala, da se vedno povežemo z internetom
Sem dolgoletni igralec, ki se je vrnil v igro po posodobitvah septembra. Ko sem odprl aplikacijo, sem bil presenečen, da so naredili nov uporabniški vmesnik. Je zelo lep uporabniški vmesnik in moja edina težava je, da se zruši med oblikovanjem avtomobila. Ne takoj, ampak približno 4 minute se zruši. Če bi imel funkcijo samodejnega ali ročnega shranjevanja, bi jo lahko shranil in ne bi izgubil svojega dizajna. Žalostno, da sem moral dati 1 zvezdico, ampak zdaj je nemogoče narediti "dober" avto. Prosim, popravite to.
Manjka 1 funkcija. S posodobitvijo 2.3 ne morete zaslužiti, ker istega avtomobila ne morete preprodati več kot enkrat.
Dobra igra. Vendar je zelo enostavno uničiti vaše podjetje, bodite previdni in ne preskočite vodnika
Lepa aplikacija, vendar funkcija pomoči ne nudi veliko pomoči Ko se prodaja avtomobilov ustavi v eni regiji, potem kako jih lahko prodate v drugi