Post by cichifuhrvasi on Mar 12, 2022 9:05:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Checkers Online - Duel friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Checkers Online - Duel friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zwiększyć hack klejnotów ▞▞▞
▞▞▞ Checkers Online - Duel friends 2022 version ▞▞▞
SAMOBÓJSTWO. Zmusza do podjęcia ruchów, gdy nadarzy się okazja.
To bardzo irytujące, że kiedy możesz wziąć kawałek, musisz. Z tego powodu przegrałem prawie wszystkie mecze. Nie pobieraj, jeśli łatwo się denerwujesz/wściekasz.
Słaby interfejs użytkownika
👌.
Aplikacja wymusza teraz REMISY, gdy nie ma Remisu?Dlaczego aktualizacje komplikują sprawy?
Checkers Online - Duel friends Друштвене игре yae
Nie mogę wziąć dwojaka
Ciągle wydaje dziwny hałas. ale doceniam tę pracę?
To jest złe i łatwe
Ładny. może połączyć cię ze światem?
Checkers Online - Duel friends Brädspel fflv
Mogę grać online z moją córką!
Bardzo zabawne i konkurencyjne...
straszne, grałem z przyjacielem i straciłem połączenie, próbowali rozmawiać w grze i nie widziałeś żadnych wiadomości
Wspaniale
Dobra gra, zdolna do łatwego łączenia się ze znajomymi online. Jeden duży problem: jeśli mam możliwość przeskoczenia pionów innego gracza, gra pozwala TYLKO mi skakać. Nie pozwala na wybór ruchu bez przeskoków, co jest rozczarowujące, ponieważ połowa strategii to uświadomienie sobie, że musisz sam wykonać skok. Czasami ruch bez przeskoków jest również strategicznie korzystny, ale gra Ci na to nie pozwala.
Napraw usterkę, w wyniku której zdobywasz punkty, po prostu minimalizując aplikację, gdy nadchodzi kolej na ruch innego gracza. Wielu graczy to robi i zdobywa fałszywe punkty. Grałem przeciwko wszystkim graczom z najwyższej półki tylko po to, aby dowiedzieć się, że żaden z nich nie zdobywa punktów legalnie.
Zabawa
Gracze online 👎👎
Wow, podobała mi się ta gra, ponieważ mogę sprawdzić swoje umiejętności z innym przeciwnikiem
Dobra gra, ale jak już zajdziesz tak daleko, to przeminie
Zbyt wielu graczy postępuje nieetycznie i odmawia przyjęcia remisu, przedłużając grę, zmuszając przeciwnika do rezygnacji z frustracji. Nie jest już zabawną grą.
Checkers Online - Duel friends Papan ykg
Podobnie jak gra w szachy, która marnuje czas, jest niesamowita. Chociaż gdybyśmy nie mogli przeskoczyć kogoś, to będzie super
Świetna aplikacja. Dobra robota
Tak dobrze
Brak możliwości poruszania się, gdy dochodzi do schwytania. Zmusza cię do pokonania przeciwnika, który psuje twój plan gry. Nie śmieszne!!! Jaki jest sens!!!
W tej grze są zaskakujący hakerzy, którzy oszukiwali. Tak smutno ..Programiści muszą wziąć pod uwagę
Nie mogę grać z przyjaciółmi
Reklamy
Może być fajnie, ale za dużo się oszukuje
Jeśli ta gra łączy się z Facebookiem niż znacznie lepiej i nie ma opcji dodawania znajomych
Podobnie jak fakt, że gram przeciwko graczom z całego świata
Ta gra jest fajną, dobrze zaokrągloną grą w warcaby, ale naprawdę powinieneś pozbyć się skoku siłowego, ponieważ w rzeczywistości nie jesteś zmuszony do skakania przeciwnika, gdy jesteś w stanie przesunąć kolejny kawałek, zamiast tego jest to bardzo denerwujące, gdy musisz zmienić jesteście całym stylem gry w warcaby, ponieważ ludzie używają tego na swoją korzyść, zostawiam 2 gwiazdki tylko z tego powodu, ale poza tym jest to świetna gra i jeśli lubisz warcaby, to naprawdę fajna
Najgorszy matchmaking, jaki kiedykolwiek widziałem w grze.
tak dobrze
Checkers Online - Duel friends Deskové gzbg
Ładna aplikacja. Podobnie jak fakt, że możesz rozmawiać. Poczuj, że powinieneś również poprawić grafikę i wyświetlacz. Uczyń to bardziej interesującym.
To bardzo dobra gra! cóż, nie grałem w tę grę, ale grałem w inne gry typu hacker, więc powinienem być dobry w tej grze
Czas z powrotem do 20 sekund, dobrze 👍👌
zasady są inne 🙄
Jest dobry i gładki
Efekty dźwiękowe tej gry przyprawiają mnie o ataki serca PROSZĘ JE ZMIENIĆ
Myślę, że to bardzo dobra gra. Ale mam jedną dobrą sugestię. Na najwyższym rankingu masz tylko topową 25. POWINNAŚ również mieć topową 50 i top 75. To będzie dobry pomysł, ponieważ inni gracze będą mogli zobaczyć, w jakim są rankingu, co zachęci ich do awansu w rankingu. Daj mi znać, jeśli podoba Ci się ta sugestia.
Zabawny, łatwy w użyciu i warty posiadania
Podoba mi się to, że mogę bawić się z przyjaciółmi jest super
To dobra aplikacja do gier
Za dużo dodać😡😡
Ranking Plz iam nie widać
Najlepsza aplikacja fr. #Kenia #myusername to wygrałem.
Poza przypadkowymi reklamami, gra świetnie nadaje się do strategicznego myślenia: „Jaki jest następny ruch?” Bardzo się cieszę, że mój brat nalegał, abym zainstalował tę aplikację, aby grać razem z nim. Graliśmy ponad dwie godziny, będąc na czacie. Lol. Świetny sposób na spędzenie czasu z rodziną i przyjaciółmi. Również świetny sposób na ćwiczenie umysłu. Gry takie jak ta pomagają poprawić pamięć i inne funkcje mózgu.Chciałbym również znaleźć aplikację chińskie warcaby dla wielu graczy. Lol..
Sword Hunter Action wxy
Doskonała gra online