Post by cichifuhrvasi on Mar 12, 2022 8:51:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Match Tile 3D - Triple Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Match Tile 3D - Triple Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакирање многих ресурса ▞▞▞
▞▞▞ Match Tile 3D - Triple Puzzle 2022 version ▞▞▞
Сматрам да је изазовно. Много волим да играм изазов
Тоне реклама; чак и усред ваше игре!
Ова игра је веома зависна, волим је
Број огласа који чине игру немогућном. Деинсталирање.Чести огласи могу да вас иритирају до сржи
Не само досадни, већ се и огласи појављују на средини нивоа. Једна звезда је превише великодушна.
Игра стално стаје. Морате почети изнова и губите животе. Драго ми је што нисам платио ништа.
Не могу да стигнем далеко. Некако је досадно не проћи одређено место. Али још не желим да одустанем.🙄
Веома заразна... брзо или споро колико желите... слатке плочице
Тренутно имате проблема са затварањем апликације током играња.
Забавна игра, али превише огласа. И то усред игре уместо нивоа између. Што је виши ниво, то је више огласа.
По мом мишљењу, огласи нису толико наметљиви. Ова игра вам такође омогућава да играте дуго времена без приморавања да плаћате много као друге сличне игре. Често се смрзавам и рушим због чега губим појачања, новчиће и бонусе за низ.
То је забавна игра осим што жели да вам дозволи да гледате видео записе сада и с времена на време се замрзне
Радило је добро, али сада се не отвара. Можда има грешку.
Match Tile 3D - Triple Puzzle Dėlionė bia
Превише огласа. Разумем да бесплатне апликације долазе са огласима, али ово је смешно. Огласи треба да буду између рунди, не прекидајући временску активност (Огласи су између и током рунди.) Игра је забавна и изазовна јер се додаје више ставки, али ћу их избрисати јер више времена проводим гледајући огласе него играјући се.
Уживам у томе што сам постао зависник од одговарајућих ставки, као у мојој кући, игра сигурно изазива ваше памћење
Врло брзо прелази од лаке до глупе тежине. Морате да се концентришете, па зашто стављате огласе на средину нивоа? Онда ме тераш да чекам годинама за додатни живот
Игра се једноставно руши. Морате гледати рекламе усред игре. Разочаран сам. Деинсталирање.
У почетку ми се свидело, али на нивоу 138 се толико понавља да је постало досадно.Звезде не значе ништа, па зашто би требало да се крене испочетка, што се десило само два пута, јер је ово тако проклето лак период дефинитивно се надао нечему што ће постати теже.
Свиђа ми се концепт игре, али превише прекида са огласима. Такође, тешко је завршити нивое када имате инвалидитет и руке су вам преспоре.
Игра се стално замрзава и губим поене и спремам је да је деинсталирам.
Match Tile 3D - Triple Puzzle Головоломки sgxb
Пахуље које не можемо да користимо? Добијамо их као награду, али нема места за приступ за коришћење у овој игрици. Написао сам их &амп; нису могли да одговоре зашто.
Игра је забавна, али број реклама је смешан. Имао је више од једне инстанце када су се 3 огласа репродуковала један за другим. Огласи се појављују док играте игру. Врло неугодно. Сматра се да није опција за оглашавање, али се питам да ли је заиста вредно тога.
Тешко је контролисати комаде.
Превише реклама и прекида.
Волео сам ову апликацију. Међутим, у последње време се стално руши на рекламама и морате да затворите игру и поново је отворите да бисте је играли. Постајем тако досадан и размишљам да га избришем.
Тако зависна. Волим ову игру. И изазовно.
Ове врсте игара ми помажу да развијем координацију руку и очију. Повреда мозга успорава моје размишљање, јер морам да заобиђем повреду и да поново повежем свој радни део мозга. Наставите са овим игрицама, за мене су терапија и забава.
Плаћено без огласа и још увек добијам огласе
Свиђа ми се, сматрам да је изазовно. Нисам имао проблема.
То је игра без памети која вас одржава смиреним и забавља док губите време, подударите предмете који су углавном добри за децу
Забава &амп; зависност, нећете имати проблема да уживате у овој игрици
огласи не приказују тајмер. не волим темпиране игрице ме чини анксиозним.. не намамите људе без тајмера у рекламама јер то лаже.
Превише грешака! Игра се превише често замрзава и сваки пут када морам поново да покренем игру губим живот и своје штапове! Штапови ме збуњују, добијам 3/3 штапића и када изгубим ниво или морам да поново покренем сва 3 штапа нестају! Зар не би требало да изгубим само 1 штапић за сваки губитак нивоа? Уморни сте од замрзавања игре, огласи се понекад појављују у размаку од само неколико секунди током играња нивоа! Више огласа током 1 одиграног нивоа! Не вреди ни преузимања, деинсталирам игру!!
Преузео сам, није и не желим. "к" за затварање је тако мало да га је тешко погодити. Само мало и уместо да се затвори, преузима се
Сите СУЦКС. Не би требало да буде приморан да плати или мора да буде приморан да додаје после СВАКЕ Проклете игре.Огласи су досадни као пакао, али сада не могу да играм осим ако не прихватим аналитичке колачиће које не желим да прихватим па деинсталирам. Управо су ме откинули 😂📴 Купио сам 500 златника јер ми је понестало времена удари једном и узели си 400 поена за више времена за мање од једног минута нестало је. Стварно сам узнемирен због овога надам се да ћеш исправити јер ово није у реду
Ово је била добра игра, али нажалост ћу деинсталирати, рекламе се не чисте, и сваки пут када се огласи реклама морам да изађем из игре да бих је обрисала. То је тако фрустрирајуће.
Minion Rush: Running Game Fritidsspill rxo
Веома опуштајуће 😌 ☺ ❤. Могу да медитирам и да се играм. Волим ову игру.
Након што сте играли неколико пута, постало је очигледно да огласи потпуно уништавају игру и неки од њих замрзавају апликацију што вас тера да изгубите живот. Не смета ми да гледам рекламе, али једна свака два минута је превише. Огласи искачу и непрестано прекидају игру што је супер фрустрирајуће. Играм да се опустим, ослободим дневних анксиозности и опустим, али ова игра није опуштајућа. Ови бескрајни огласи раде супротно и додатно ме стресу.
Match Tile 3D - Triple Puzzle Tankenötter gnj
Мобилне рекламне игре су досадне: разлог зашто су нпц-ови супер глупивввввввввввввввввввввввввввввв
Сама игра је у реду, иако има превише огласа. Такође, каснији ниво изгледа немогућ без појачивача
Match Tile 3D - Triple Puzzle புதிர் iyds
Игра је сјајна. Тако сам се забављао. Али онда оглас за огласом за огласом. Сваки ниво!!!.. па да, одмах је избрисан. Не можете ући у такав ритам. Поготово са оваквом брзом игром
Заиста уживам у изазовима које ова игра представља
Превише огласа, могао бих да будем усред упаривања и оглас би насумично искочио наводећи да помислим да сам пао у мечу, једноставно је превише досадно.Огласи се замрзавају, губим поене да бих очистио кутије и онда морам да почнем игру изнова. Тако излуђујуће. Зашто никада не бих потрошио новац на бодове јер бих их могао изгубити од замрзавања огласа!!!!
Свиђа ми се, али сам га деинсталирао јер не можете ни завршити ниво без искачућег огласа. Радије бих то платио. Огласи између нивоа су у реду, али не на пола пута.
Играо сам ово неко време. Одлично ако имате пет минута да се опустите. Одлична забава.
Match Tile 3D - Triple Puzzle Puzzle hjpg
Изазови су веома добри. Наводи те на размишљање. Такође изазива зависност. Мислим да су ово добре вежбе за мозак. Свиђа ми се. Хвала!